EuroFoodChem
XXI издање конференције EuroFoodChem, предвиђено да се одржи у септембру 2021. године у Београду, је због пандемије COVID-19 одлажено за септембар 2023. Да би се одржала традиција двогодишњег конгреса, Одељење за хемију хране Европског хемијског друштва (FCD-EuChemS) одлучило је да ове године догађај одржи у виртуелном формату.
Стога, у име Организационог одбора, обавештавамо да ће се XXI EuroFoodChem конференцији одржати on-line од 22. до 24. новембра 2021. године.
Научни програм ће укључити следеће теме:
- Састав и аутентичност хране
- Функционална храна
- Прерада хране
- Безбедност хране
- Кружна економија у производњи хране
- Здрава и одржива исхрана
- Будућа храна
Deadline for abstract submission for Oral and Flash Communicationsfor the XXI EuroFoodChem (on-line, 22-24 November 2021) has been extended until 15th October.
Posters can be submitted until 30th October.
Више информација можете пронаћи на: https://xxieurofoodchem.events.chemistry.pt